Large from the heart

De Molenberg, Delfzijl, NL

Sunday, March 26, 2017 - 15:00

“Tonight's concert is a gift for you... straight from my heart to yours.” 

Mirusia heeft een carrière uit een sprookjesboek. Op jonge leeftijd werd zij ontdekt door André Rieu en heeft zij met hem over de hele wereld opgetreden. Ook met haar solocarrière gaat het voor de wind. De mooiste muziek uit musicals en beroemde klassieke melodieën zijn de rode draad in Mirusia’s repertoire. Met haar vertolking van bekende nummers en verrassend eigen werk weet zij vele harten te veroveren. Haar laatste album stond wekenlang in de top van de Nederlandse hitlijsten. 

Wegens het overweldigende succes van haar theatertour This Time Tomorrow komt Mirusia terug naar de Nederlandse theaters. In From the Heart brengt zij melodieën die recht uit het hart komen. Dat kan een hart vol liefde zijn, een hart wat licht beschadigd is of een hart wat (nog) op zoek is. Vast staat dat Mirusia u recht in het hart weet te raken met haar prachtige en persoonlijke vertolkingen.

Invite a friend

Invite a friend to go to this concert with you.

INVITE A FRIEND

Share

Location

Staticmap?&center=molenberg+11+delfzijl+nl+&size=460x371&markers=color:blue%7cmolenberg+11+delfzijl+nl+&sensor=false&key=aizasybnlglgazc80kml uurt574xccguesb 3w