Parkstad Limburg Theatres, Heerlen, NL

Sunday, October 07, 2018 - 19:30

€17-€36

Na het overweldigende succes van haar eerdere theatertours, komt Mirusia terug naar Heerlen met haar eigen internationale orkest. Het wordt een betoverende avond, An enchanted evening met Mirusia.

Het leven van de Nederlands-Australische sopraan Mirusia komt uit een sprookjesboek. Ze begon haar carrière toen ze op jonge leeftijd ontdekt werd door niemand minder dan André Rieu. Met de koning van de wals en zijn Johan Strauss Orkest treedt ze al ruim tien jaar lang over de hele wereld op.

An enchanted evening with Mirusia
Inmiddels heeft Mirusia ook een bloeiende solocarrière opgebouwd. Deze sprankelende persoonlijkheid is uitgegroeid tot een stralende ster. In An enchanted evening met Mirusia brengt zij samen met een 10-koppig orkest de mooiste muziek. Van klassiek tot pop: evergreens uit musicals, popsongs met een klassieke twist en beroemde klassieke melodieën. Met haar vertolking van bekende nummers en verrassend eigen werk weet zij vele harten te veroveren.

Invite a friend

Invite a friend to go to this concert with you.

INVITE A FRIEND

Share

Location

Staticmap?&center=+heerlen+nl+&size=460x371&markers=color:blue%7c+heerlen+nl+&sensor=false&key=aizasybnlglgazc80kml uurt574xccguesb 3w