Theater De Lampegiet, Veenendaal, NL

Saturday, October 27, 2018 - 20:00

 

An enchanted evening with Mirusia - CLOSING NIGHT IN THE NETHERLANDS

Sopraan en sprankelende persoonlijkheid terug in Veenendaal. Let op: voorstelling is verplaatst naar 27 oktober 2018. U kunt binnenkort kaarten kopen voor deze datum op de website van Theater de Lampgiet. 

De Nederlands-Australische sopraan Mirusia heeft een carrière uit een sprookjesboek. Ze begon haar carrière toen ze op jonge leeftijd ontdekt werd door André Rieu. Met de koning van de wals treedt ze al ruim 10 jaar lang over de hele wereld op. Inmiddels heeft ze ook een bloeiende solocarrière opgebouwd. Deze sprankelende persoonlijkheid groeide uit tot een ster. In haar shows brengt zij, samen met een 10-koppig orkest, de mooiste muziek. Van klassiek naar pop: evergreens uit musicals, popsongs met een klassieke twist en beroemde klassieke melodieën. Met haar vertolking van bekende nummers en verrassend eigen werk weet zij vele harten te veroveren.

Na haar eerderen succes in Veenendaal komt ze terug, met haar eigen internationale orkest!

Bewoners van Zorggroep Charim bezoeken deze voorstelling onder begeleiding van vrijwilligers van Netwerk voor Jou.

Invite a friend

Invite a friend to go to this event with you.

INVITE A FRIEND

Share

Location

Staticmap?&center=kerkewijk+10+veenendaal+nl+&size=460x371&markers=color:blue%7ckerkewijk+10+veenendaal+nl+&sensor=false&key=aizasybnlglgazc80kml uurt574xccguesb 3w