Theater Markant Uden, Uden, NL

Friday, October 19, 2018 - 20:15

De Nederlands-Australische sopraan Mirusia heeft een carrière uit een sprookjesboek. Ze begon haar carrière toen ze op jonge leeftijd ontdekt werd door André Rieu. Met de koning van de wals treedt ze  al ruim 10 jaar lang over de hele wereld op. Inmiddels heeft ze ook een bloeiende solocarrière opgebouwd. Deze sprankelende persoonlijkheid groeide uit tot een ster.

In haar shows brengt zij, samen met  een 10-koppig orkest, de mooiste muziek. Van klassiek naar pop: “evergreens” uit musicals, popsongs met een klassieke twist en beroemde klassieke melodieën. Met haar vertolking van bekende nummers en verrassend eigen werk weet zij vele harten te veroveren.  

Wegens het overweldigende succes van haar eerdere theatertours, komt Mirusia in het najaar van 2018 terug met haar eigen internationale orkest. Het wordt een betoverende avond, “an enchanted evening”, met Mirusia. 

 

 

€35 

Invite a friend

Invite a friend to go to this event with you.

INVITE A FRIEND

Share

Location

Staticmap?&center=markt+32+uden+nl+&size=460x371&markers=color:blue%7cmarkt+32+uden+nl+&sensor=false&key=aizasybnlglgazc80kml uurt574xccguesb 3w